Program
Aktualności
Partnerzy
Rada programowa
Transmisja na żywo
Kontakt
Fotorelacja
Więcej
Zaloguj się
Rejestracja
Polski
English
Polski
Strona główna
Rada programowa
Rada Programowa
dr Witold Choiński
Prezes, Związek Polskie Mięso
Leszek Hądzlik
Prezydent, Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka
Łukasz Chmielewski
Członek Zarządu, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Zygmunt Jodko
Prezes, Lubuski Związek Rolników
Piotr Kraśnicki
Wiceprezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
lek. wet. Jacek Łukaszewicz
Prezes (VI i VII kadencji), Dyrektor biura, Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna
Tomasz Łukomski
Przewodniczący, Centrum Narodowe Młodych Rolników
lek. wet. Marek Mastalerek
Prezes, Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna
Mariusz Olejnik
Prezes, Polska Federacja Rolna
Piotr Antkowiak
Wiceprezes, Agraimpex Sp. z o.o.
Tomasz Parzybut
Prezes, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
Wiesław Pilch
Członek Zarządu, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Tomasz Rasiński
Wiceprezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Jerzy Rey
Przewodniczący Rady, Związek Polskie Mięso
Janusz Rodziewicz
Wiceprezes, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
Wiesław Różański
Prezes, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Marian Sikora
Przewodniczący Rady Federacji, Federacja Branżowych Związków Producentów Rolnych
Marcin Sokołowski
Menedżer Zabezpieczenia Jakości i Zrównoważonego Rozwoju Surowca, OSI Food Solutions Poland Sp. z o.o.
dr hab. Jacek Walczak
p.o. kierownika Zakładu Systemów i Środowiska Produkcji, Instytut Zootechniki PIB Balice
Jacek Zarzecki
Prezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Tomasz Kurpiewski
Sustainability Senior Manager, McDonald's Polska
Jerzy Wierzbicki
Prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Prelegenci
Henryk Kowalczyk
Wiceprezes Rady Ministrów, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Janusz Wojciechowski
Komisarz UE ds. rolnictwa
Maciej Golubiewski
Dyrektor Gabinetu Komisarza Janusza Wojciechowskiego
dr Rafał Romanowski
Sekretarz Stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Krzysztof Jurgiel
Poseł do Parlamentu Europejskiego, Komisja Rolnictwa
Marek Zagórski
Poseł na Sejm RP
Jacek Zarzecki
Prezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Prof. dr Peer Ederer
Członek Rady Naukowej Światowej Organizacji Rolników
Bruno Menne
Dyrektor w COPA COGECA
Prof. Alice Stanton
Liam MacHale
Dyrektor ds. europejskich, Irlandzkie Stowarzyszenie Rolników
Prof. Dr. hab. Wilhelm Windisch
Prof. Jean-Francois Hocquette
INRAE
Miguel Angel Higuera
Przewodniczący Grupy Roboczej Dobrostan Zwierząt COPA COGECA
Karsten Maier
Sekretarz Generalny UECBV
Knud Buhl
Dyrektor, Danish Bacon & Meat Council,
Tomasz Kurpiewski
Sustainability Senior Manager, McDonald's Polska
Jerzy Wierzbicki
Prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Prof. Maeve Henchion
Kierownik projektu BovINE
Nadia Khaldoune
Przedstawiciel European Livestock Voice
Jean Pierre Fleury
Przewodniczący Grupy Roboczej Wołowina i Cielęcina COPA COGECA
dr Pablo Manzano Baena
University of Helsinki
dr Jan Pivoňka
konsultant w zakresie jakości i zrównoważonej produkcji i konsumpcji żywności.
Dr. Luigi Scordamaglia
Prezes Filiera Italia
dr inż Grzegorz Pogorzelski
Ekspert ds. oceny jakości w IMR3G Foundation
Alix Neveu
Robert Nowacki
członek Zarządu Warminsko-Mazurskiej Izby Rolniczej
Pozostali
Karol Bujoczek
redaktor naczelny Top Agrar
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
Polityka prywatności
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.
Włącz powiadomienia
Nie, dziękuję