Rada Programowa
dr Witold Choiński Prezes, Związek Polskie Mięso
Leszek Hądzlik Prezydent, Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka
Łukasz Chmielewski Członek Zarządu, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Zygmunt Jodko Prezes, Lubuski Związek Rolników
Piotr Kraśnicki Wiceprezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
lek. wet. Jacek Łukaszewicz Prezes (VI i VII kadencji), Dyrektor biura, Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna
Tomasz Łukomski Przewodniczący, Centrum Narodowe Młodych Rolników
lek. wet. Marek Mastalerek Prezes, Krajowa Rada Lekarsko-Weterynaryjna
Mariusz Olejnik Prezes, Polska Federacja Rolna
Piotr Antkowiak Wiceprezes, Agraimpex Sp. z o.o.
Tomasz Parzybut Prezes, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
Wiesław Pilch Członek Zarządu, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Tomasz Rasiński Wiceprezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Jerzy Rey Przewodniczący Rady, Związek Polskie Mięso
Janusz Rodziewicz Wiceprezes, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
Wiesław Różański Prezes, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Marian Sikora Przewodniczący Rady Federacji, Federacja Branżowych Związków Producentów Rolnych
Marcin Sokołowski Menedżer Zabezpieczenia Jakości i Zrównoważonego Rozwoju Surowca, OSI Food Solutions Poland Sp. z o.o.
dr hab. Jacek Walczak p.o. kierownika Zakładu Systemów i Środowiska Produkcji, Instytut Zootechniki PIB Balice
Jacek Zarzecki Prezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Tomasz Kurpiewski Sustainability Senior Manager, McDonald's Polska
Jerzy Wierzbicki Prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Prelegenci
Henryk Kowalczyk Wiceprezes Rady Ministrów, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Janusz Wojciechowski Komisarz UE ds. rolnictwa
Maciej Golubiewski Dyrektor Gabinetu Komisarza Janusza Wojciechowskiego
dr Rafał Romanowski Sekretarz Stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Krzysztof Jurgiel Poseł do Parlamentu Europejskiego, Komisja Rolnictwa
Marek Zagórski Poseł na Sejm RP
Jacek Zarzecki Prezes, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Prof. dr Peer Ederer Członek Rady Naukowej Światowej Organizacji Rolników
Bruno Menne Dyrektor w COPA COGECA
Liam MacHale Dyrektor ds. europejskich, Irlandzkie Stowarzyszenie Rolników
Miguel Angel Higuera Przewodniczący Grupy Roboczej Dobrostan Zwierząt COPA COGECA
Karsten Maier Sekretarz Generalny UECBV
Knud Buhl Dyrektor, Danish Bacon & Meat Council,
Tomasz Kurpiewski Sustainability Senior Manager, McDonald's Polska
Jerzy Wierzbicki Prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Prof. Maeve Henchion Kierownik projektu BovINE
Nadia Khaldoune Przedstawiciel European Livestock Voice
Jean Pierre Fleury Przewodniczący Grupy Roboczej Wołowina i Cielęcina COPA COGECA
dr Pablo Manzano Baena University of Helsinki
dr Jan Pivoňka konsultant w zakresie jakości i zrównoważonej produkcji i konsumpcji żywności.
Dr. Luigi Scordamaglia Prezes Filiera Italia
dr inż Grzegorz Pogorzelski Ekspert ds. oceny jakości w IMR3G Foundation
Robert Nowacki członek Zarządu Warminsko-Mazurskiej Izby Rolniczej
Pozostali
Karol Bujoczek redaktor naczelny Top Agrar
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.